View Full Version: trouble loading site

The Daemonic Legion > Announcements and Site Comments > trouble loading site


Title: trouble loading site


Gop - May 17, 2006 09:31 AM (GMT)
Lately I've been having a bit of trouble loading the site. It would ge to a certain point and then just hang my browser. I've finally made it here again but is there any known issues?

gjnoronh - May 17, 2006 11:58 AM (GMT)
We'll wait for Vrish / Trog to comment but I have had no issues, anyone else have problems?

Trogdor - May 17, 2006 10:41 PM (GMT)
Hmm, I haven't either lately. Usually it is just a temporary problem with the hosting service. Usually within half an hour issues are resolved. If it's a consistent issue, you may consider reinstalling your browser or trying a different one. Firefox and Avant are two great browsers that I have had good luck with.

snyggejygge - May 17, 2006 11:01 PM (GMT)
The forum has been a bit slow for me lately (no other invision free forums though), donīt know if thereīs some kind of connection problems.

wyrmling_x - May 18, 2006 12:31 AM (GMT)
QUOTE (gjnoronh @ May 17 2006, 11:58 AM)
We'll wait for Vrish / Trog to comment but I have had no issues, anyone else have problems?

I do EXIST, y'know! Who's name is in the URL? Not Santa's, that's for sure! :P :P :P :P :P TRIPLE BANNED!

*ahem* :D

My guess, which could be right or wrong, is that Invision is updating their server(s). We're under the "S7" server (I'm assuming, based on the URL), and that means (potentially) that's the reason other Invision sites are running normally, and not ours.

Sadly, nothing we can do about it.

~Wyrm (y'know, that ADMIN guy - SHEEESH!) :P

Fr0 - May 18, 2006 10:10 AM (GMT)
Everyone forgets about Wyrmy.. you still got love from me. ;)

Wiiiiiiiii :P

Eh, I've rarely had this site take too long to load, sometimes depending on the activity but very rarely.

Fr0




* Hosted for free by InvisionFree