View Full Version: Selamat Hari Raya

Semesdian9397 > Anouncements > Selamat Hari Raya


Title: Selamat Hari Raya
Description: Saper nak ucap selamat hari raya


fahmibustaman - October 28, 2005 01:35 AM (GMT)
Aku nak cadangkan saper nak ucap selamat hari raya buat dalam format cam ni (hihi)

Ucapan:

Saya Ahmad Fahmi bin Mohamad Bustaman, Hafizah Md. Salleh (isteri) dan Darwisya Nadia Ahmad Fahmi (anak) ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN kepada semua batch 93-97. Maaf jika ada tersalah kata dan terlanjur bahasa dalam kehidupan saya bersama anda semua sebelum ini.

Tempat berhari raya: Senai, Johor

Tarikh bercuti: 1 nov til 6 nov je (bini aku tak dpt cuti lama daa)

Anggaran duit raya yg akan diberi jika hadir: tengok pada warna sampul( kalau panjang tu rm 10)

So, kalau buat camni boleh kita tau korang beraya kat mana
Senang laa nak pergi

zahid - October 28, 2005 01:45 AM (GMT)
aku tak nak ikut. aku punya style macam ni:

Assalamualaikum,

Kehadapan saudari/i ex-semesdian, saya TUAN M FAKHRUZAHID TUAN MAMAT dengan sukacitanya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf daripada saudara/i jika ada salah silap dan terkasar bahasa sepanjang berforum ini. Sudi-sudi la datang ke rumah kepada yang tinggal di sekitar Kuala Terengganu.

Yang benar,
(signature not required, via forum)


hanifnasir - October 28, 2005 01:50 AM (GMT)
user posted image

SEMOGA HUBUNGAN KITA BERKEKALAN SAMPAI BILA-BILA
JEMPUT DATANG KE RUMAH HARI RAYA NI YE...

Tempat aku beraya: Kg Pangkal Changgong, Machang, Kelantan
Tarikh: 31/10 - 6/11/2005
Tarikh keje balik: 7/11/2005
Warna baju raya: Purple gelap
Tempat solat raya: Masjid Wan Ismail, Machang
Hidangan di pagi raya: Nanti tanya mak aku

arib - October 28, 2005 02:41 AM (GMT)
Saye, Arib Hensem, blom ade isteri dan cume ade anak kucing, mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepade semue. Tak lupe juge HAPPY DEEPAVALI kepade macha². Maaf Zahir & Batin. Jemput le ke rumah.

Tarikh bercuti Raye: 31/10/05 - 9/11/05

Tempat Beraye: Pekan, Pahang.

Duit Raye jgn harap aku nak bagi.

amir - October 28, 2005 03:12 AM (GMT)
assalamualaikum...

hambe..AMIR (masih bujang) ingin mengucapkan Salam AidilFitri kepada semua demo2 semua,.
MohON MaAF jika Ade tersilap cakap tkasor bahasa... ;)

kepada kwn2 yg telah dikurniakan cahaya mata
semoga raya tahun ni bertambah-tambah rezeki awok2 semua :D

kpd yang bakal berumahtangga,jgn lupa bertandang ke umoh bakal mentua..
kpd yang belum beristeri..(arib esp) cepat2 daa cari..

tarikh bercuti : 30 Okt. - 6 Nov (29balik tganu) (6nov terbang balik Sabah)

tempat beraya : Kg Geliga Kemamang...

jemput datang beraya di rumah ambe...pd yang lalu-lau di kemamang nanti
beraya di umoh mak mentua kat area2 situ ke..jemput datang.

kapada geng2 kemamang..Apong,fahmi O,naza,jibam,mok ku mari jalan dumoh deh.. :lol:


sufi - October 28, 2005 05:01 AM (GMT)
aku nk ikut format fahmi...

Ucapan:

Saya Nik Sufiah Nik Soh ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN kepada semua batch 93-97. Maaf jika ada tersalah kata dan terlanjur bahasa dalam kehidupan saya bersama anda semua sebelum ini.

Tempat berhari raya: Kg Pasir Hor,Kota Bharu Kelantan(meh laa raye umah aku...kepada ina...mehlaa umah aku...kata nk g beli toto.... :wub: )

Tarikh bercuti: 29 nov til 7 nov je (takde cuti byk..sbb aku baru keje..thn depan raye aku nk cuti 2 mgu :P )

Anggaran duit raya yg akan diberi jika hadir: kalu yg ada anak insyaAllah aku bg untuk anak korang...mak ayah dia...confirm aku tak bg....

ni ucapan raye khas buat programmer...
BEGIN for i in (select * from salah_dan_silap) loop begin select count into lv_ada_silap from raya where tahun_lepas = i.tahun_ini; if lv_ada_silap > 0 then begin insert into mintak_maaf select * from raya where tahun_lepas = i.tahun_ini; exception when others then raise; rollback; return; end; end if; end; commit; end loop; end;

zahid - October 28, 2005 06:05 AM (GMT)
QUOTE
BEGIN for i in (select * from salah_dan_silap) loop begin select count into lv_ada_silap from raya where tahun_lepas = i.tahun_ini; if lv_ada_silap > 0 then begin insert into mintak_maaf select * from raya where tahun_lepas = i.tahun_ini; exception when others then raise; rollback; return; end; end if; end; commit; end loop; end;


mesti ko buat visual basic ni sufi.. aku rasa sintax ko salah la.. baik ko check balik..

iqbal - October 28, 2005 07:28 AM (GMT)
Ucapan:

Saya Iqbalrullah Ahmad Fuad, Hasyima Yusop (isteri) dan Hanna Insyirah Iqbalrullah (anak) ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN kepada semua batch 93-97. Maaf jika ada tersalah kata dan terlanjur bahasa dalam kehidupan saya bersama anda semua sebelum ini.

Tempat berhari raya: Maran,Pahang (1st n 2nd raya)
Ipoh,Perak (3rd raya onwards)


Tarikh bercuti: 31 Aug til 9 nov je (bini aku dpt cuti lama daa)

Anggaran duit raya yg akan diberi jika hadir: tiada

So, kalau buat camni boleh kita tau korang beraya kat mana
Senang laa nak pergi
:D

arib - October 28, 2005 09:43 AM (GMT)
QUOTE
Tarikh bercuti: 31 Aug til 9 nov je (bini aku dpt cuti lama daa)


Lame gile ko cuti. dr hari merdeka lg..

Joe Bogo - October 29, 2005 01:51 AM (GMT)
Ucapan:

Saya Mohammad Johari Ibahim,ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN kepada semua batch 93-97. Maaf jika ada tersalah kata dan terlanjur bahasa dalam kehidupan saya bersama anda semua sebelum ini.


Tempat berhari raya: 1st till 4th hari raya (L-265 Felda Sungai Nerek, Temerloh)
hari raya 5 onwards (Dah belajar kat ukm semula)

Tarikh bercuti: 29 Okt - 7 Nov


So, kalau buat camni boleh kita tau korang beraya kat mana
Senang laa nak pergi

shyfull - October 29, 2005 02:14 AM (GMT)
Assalamualaikum wbt..

Ucapan:
Sempena bulan Ramadhan yg mulia dan Syawal yg bakal menjelang...
Saya sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa &
Selamat Menyambut I'dulfitri. Salam maaf jika ada coretan saya dlm msg
board ini yg menyinggung perasaan saudara/i. Kpd yg memandu utk pulang
ke kg halaman, berhati-hatilah di jalan raya, ingatlah org tersayang. Semoga
semua bergembira.

Lokasi:
30/10 - 03/11/05 (Kuantan)
04/11 - 07/11/05 (Johor Bahru)

Jemputlah datang kerumah sekiranya berkesempatan. Salam hormat.

Regards,
Shaiful Nizam Samin
Nurulhuda Mohamed Hatta
Muhammad Shaiful Naim

tok siak - October 29, 2005 03:55 AM (GMT)
asslamualaikum dan salam sejahtera...

aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua semesdian 9397.

tahun ni aku x dapat beraya di kampung sebab kena standby raya..
sapa2 nak beraya ngan aku aku berbesar hati jemput korang semua di lokasi di bawah:

no 5 squadron,
labuan air base
87009 labuan f.t.

sape2 datang labuan boleh call aku.. nanti aku ajak makan kuih raya kat bilik aku
kepada yang memandu pulang ke kampung halaman berhati-hati di jalan raya (don't drink n drive) dan sesape yang nak naik pelamin selamat penganti baru, moga bahagia hingga ke anak cucu..

okla kut... selamat hari raya semua...................................................

pokcik - October 29, 2005 08:21 AM (GMT)
Assalamualaikum wbt..

Ucapan:

1.Selamat Hari Raya

2.Maaf Zaihir Batin terutama sesapa yg kena kutukan mesra aku secara sengaja atau tidak sengaja.

3.Selamat Berbahgia untuk yg akan mendirikan rumah tangga, moga2 mawaddah warrohmah la kalian sekalian.- insyaalah aku cuba pegi semua skali--kalau tak sempat tu mintak maaf je lahh....kalau hadiah dier sama jer pun mintak maaf gak .heheheh

4.Selamat Bertunang untuk yg bertunang .

5.Selamat Bertugas kepada sesapa yg kena keja time raya ni...sabor je la ye..taun depan raya ada lagi

6.Selamat Memandu utk semua yg memandu balik raya ...hati2 di jalan raya

7.Selamat semua - semoga takde yg sakit2 lps raya ni.


Lokasi:
Umah aku , wakaf bharu , klantan
29 oct - 13 nov(2 minggu tuuu...perh best gilerr....kilang aku memang best)



regards ,
suhaimi yusoff

Haffiz - October 29, 2005 04:34 PM (GMT)
Assalamualaikum w.b.t..

Saya AHMAD HAFFIZULLAH MOHD MOKHTAR ingin mengucapkan Selamat Hari raya Aidilfitri utk semua..Ampun dan maaf dipinta sekiranya ada kata2, percakapan dan tingkah laku saya ada menyinggung hati dan perasaan saudara dan saudari sekalian..

Tempat beraya:
110 Taman Sri Semantan 1, Jalan Semantan 12, 28000 Temerloh, Pahang Darul Makmur.

Tempoh Cuti:
31/10/2005- 06/11/2005

Tempoh ada kat Rumah:
01/11/2005 (1 pagi0 - 06/11/05 (7.30 pagi)

Rumah Terbuka Sepanjang Masa..Jemput datang beramai-ramai

Regards,
AHMAD HAFFIZULLAH MOHD MOKHTAR
Sri Gombak, Selangor dan Temerloh, Pahang.

yudin - October 30, 2005 05:51 AM (GMT)
aik apesal ramai sangat yang mengaku terlanjur nie..Fiut dah ader anak?..bile ko kawin fiut..:)hakhakhak

ok lah..sempena hari raye aku nak ucapkan selamat hari raye aidilfitri dan maaf zahir batin semua..bawak kete elok2 dan kim salam kat mak dan abah.

Sesiape nak datang beraye..sile tepon dulu..bole aku "bersedia".hehe

yang jujur dan ikhlas,
-mahyudin-

mahmud - October 30, 2005 09:59 AM (GMT)
Assalamualaikum ...

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin

Best Regards,
Mahmud Zuhdi Hj Abdullah & Family

fahmibustaman - October 30, 2005 10:43 AM (GMT)
kau nak bersedia apa lagi yudin? Bersedia nak lari kalau org dtg umah kau?
Nak kata tlg mak buat kuih pun tak jugak...

Mcm mana kau dpt idea Sicupak dari Istanbul tu
Kelas gile idea tu.. aku baru nak guna

Jgn lupa din ucap Selamat Hari Raya kat member pakai baju jalur 3 warna putih tu

sunquick_ais - October 30, 2005 11:01 AM (GMT)
Assalamualaikum seme,

Saye, Aziah Ali dan lokong, Fauzi Matsa, nok wish seme org Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Pastuh nok mintak maaf kalo ade pape saloh ke, terkasor bahase ke, terkecik ati ke..

Tepak raye? :( <--- musafir di Aidilfitri

Tempoh cuti? :( <--- tadok cuti pong..meeting ngan cikgu di petang raye..adehh

Anyway, raye tetap raye...

Salam Aidilfitiri,
-Aziah Ali
-Fauzi Matsa

fazlin_amd - October 30, 2005 01:07 PM (GMT)
asslamualaikum

mohon maaf semua,selamat raye,0-0

ahmad fazlin & ruzaini
3-4 -->temerloh
5-6 -->kota bahru

joy - November 1, 2005 01:32 PM (GMT)
UCAPAN: SAYA MOHD FAIZUL MOHD YIN DAN NOR AZIANWATY MOHD AZIZ INGIN MENGUCAPKAN HAPPY DEEPAVALI KEPADA GENG MACHA!, DAN SELAMAT RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN KPD KENGKAWAN SEMUA. KPD YANG PULANG KE KAMPUNG BERHARI RAYA, BERHATI-HATILAH DI JALAN RAYA DAN SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI YANG DITUJU. SEMOGA HARI RAYA KALI INI LEBIH MERIAH DAN CERIA.

TEMPAT BERAYA: SRI GOMBAK, MELAKA, N.9, TG MALIM
TARIKH BERCUTI: SEBULAN SYAWAL

JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH SRI GOMBAK BERHARI RAYA SEPANJANG BULAN SYAWAL NI. SEBELUM DATANG CALL LER DULU OK.

ALAMAT KEDIAMAN:
67 JALAN SG 7/4,
TAMAN SRI GOMBAK
TALIAN MESRA: 03-61876327 @ 016-6327463

ina - November 1, 2005 11:04 PM (GMT)
assalamualaikum
memandangkan sufi ikut format ni, aku pon kena ikut aaa
ucapan: saya SALINA MUHAMAD dan gewe, MOHD ASWADI ALIAS ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dah batin. dan juga kalau ada terambik makan dan minum, harap dapat la halalkan ye.
(sufi, mung beli la dulu toto, pahtu aku bayar laaaa)
kepada yang nak kawin, selamat pengantin baru..

tempat raya: bkt cempaka - 1 syawal
jambu bongkok - 2-3 syawal
bkt cempaka - 4 syawal dan seterusnya he hee (cuti sampai 13 nov...beh gilerrr sufiii.....) :wub:



shafa - November 4, 2005 05:36 AM (GMT)
assalamualaikum

ucapan:
saya SHAFAREENY MAHMUD, husband WAN HAMDAN WAN AHMAD n bakal baby (WAN ........) :wub: ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kalau ada yg terkasar, terminum n segalanye

Tempat beraya:
1/11 - 3/11 : besut
4/11 - 6/11 : kota bharu
7/11 : after subuh dh bertolak blk KL

jemput ler ke rumah n kepada yg ingin melangsungkan perkahwinan. SELAMAT PENGANTIN BARU....

shooq - November 7, 2005 03:04 AM (GMT)
ako pong ucapkan selamat hari raye kepada sumer....makan tu jgn byk kang kene cirit birit haahhah....sesape ade buat umah terbuka posting la kat sini mane tau boleh pergi heheheh....




* Hosted for free by zIFBoards