Join the millions that use us for their forum communities. Create your own forum today.
zIFBoards - Free Forum Hosting
Welcome to CanobieFan. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


 

 Site not loading
pubman
Posted: Feb 14 2012, 07:00 AM


canobiefan.net


Group: Moderator
Posts: 4,801
Member No.: 688
Joined: 8-August 08



Under Safari, I get the spinning brick, & the banner that's usually at the top isn't there.
Top
Ben James Ben
Posted: Feb 14 2012, 08:43 AM


Wave Blaster


Group: Admin
Posts: 2,554
Member No.: 24
Joined: 5-June 04



That is something that James will need to fix.

If you use an ad blocker of any sort, you can block the banner to allow forum pages to load faster. That is what I do.


--------------------
"Canobie. Itís always fun! It's so much fun, it's so much fun! So much fun!"
Top
wipeoutfan
Posted: Mar 12 2012, 06:44 PM


Psychodrome=Rave Simulator 2015


Group: Members
Posts: 1,504
Member No.: 800
Joined: 28-April 09



Site won't show up.
Top
pubman
Posted: Nov 16 2014, 07:02 AM


canobiefan.net


Group: Moderator
Posts: 4,801
Member No.: 688
Joined: 8-August 08



Last night, I couldn't get on the forum at all (Mac OS X 10.10 Safari). Never loaded. Very frustrating. angry.gif
Top
canobie#1
Posted: Nov 16 2014, 10:42 AM


Matterhorn


Group: Members
Posts: 2,172
Member No.: 908
Joined: 23-August 11



That's strange. It was working fine for me.
Top
industrial kid
Posted: Nov 16 2014, 10:06 PM


The darkness of Canobie fan forum!


Group: Members
Posts: 4,964
Member No.: 320
Joined: 4-September 06



its been working for me.
Top
mrceagle
Posted: Nov 17 2014, 03:28 AM


Site's Number 1 Poster


Group: Members
Posts: 12,457
Member No.: 90
Joined: 16-November 04



The forums have been working fine for me except for tonight. I entered by a direct link the server did not respond in time.

This seems like an issue with The servers for the forums. Either the server is being worked on and causing periods of down time or the server is unknowingly stopping transfer. It's nothing James can do.
Top
pubman
Posted: Nov 29 2014, 01:31 PM


canobiefan.net


Group: Moderator
Posts: 4,801
Member No.: 688
Joined: 8-August 08



I couldn't access the forum very early this morning again (probably around 3 am).
Top
pubman
Posted: Dec 18 2014, 08:03 PM


canobiefan.net


Group: Moderator
Posts: 4,801
Member No.: 688
Joined: 8-August 08



QUOTE (mrceagle @ Nov 17 2014, 03:28 AM)
This seems like an issue with The servers for the forums. Either the server is being worked on and causing periods of down time or the server is unknowingly stopping transfer.
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic Options



Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0887 seconds | Archive
CanobieFan.net