InvisionFree gives you all the tools to create a successful discussion community.
InvisionFree - Free Forum Hosting
Welcome to --- Blurred Colors ~. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Csatlakozzatok hozzánk az új Blurred Colors-ön!

Kedves felhasználóink! A Blurred Colors elköltözött egy másik, jobb tárhelyre. Új versenyek, új oldal, új külső. És
nem, nem kell elölről kezdenetek, csak regisztrációkor egy PM-ben írjátok meg, hogy melyik csoportban voltatok itt.

hozzászólás új topik szavazás

(f) DOCTOR WHO?!, ki vagy, doki?
chasingFAIRYTALES
Posted: Aug 30 2010, 08:02 PM

slutty little yoda

Group: főszereplő - admin
Member No.: 1

[blockquote][blockquote]

I'm not impossible. Just unlikely.
- nem vagyok lehetetlen. csak valószínűtlen.

Some days are special. Some days are so, so blessed. Some days, nobody dies at all.
- néhány nap azonban különleges. van néhány nap, amely annyira, de annyira áldott. néhány napon senki sem hal meg.

But, however hard you try, you can't run forever. Everybody knows that everybody dies, and nobody knows it like he does.
- de akárhogyis próbálod, nem futhatsz örökké. mindenki tudja, hogy mindenki meghal egyszer. és őnála jobban senki sem tudja.

I am brilliant and unloved.
- okos vagyok, és szerethetetlen.

Good different or bad different?
- másképpen jól, vagy másképpen rosszabbul?

I'm fine. I'm dying, but that's fine.
- jól vagyok. haldoklom, de semmi baj.

One may tolerate a world of demons for the sake of an angel.
- az ember néha elviseli a démonokkal teli világot egy angyal kedvéért.

...if I believe in one thing... just one thing... I believe in her.
- ha egy dolog van, amiben hihetek, csak egy dolog... akkor benne hiszek.

This is where I was born. And this is where I died. The first nineteen years of my life, nothing happened. Nothing at all, not ever.
- itt születtem. és itt is haltam meg. az életem első tizenkilenc évében semmi sem történt. egyáltalán, semmi, soha.

And it takes a lot of power to send this projection— I'm in orbit around a supernova. I'm burning up a sun just to say goodbye.
- rengeteg energia kell hozzá, hogy ezt elküldjem most neked - egy szupernova körül keringek éppen. kiégetek egy Napot, csak hogy elbúcsúzhassak tőled.

The prettier it looks, the more likely it is to kill you.
- minnél szebb, annál nagyobb az esély rá, hogy megölhet.

The skies are made of diamonds.
- az ég gyémántokból van.

The one thing you can't do... is stop them thinking.
- egyetlen dolgot nem tehetsz meg... nem állíthatod le a gondolkodásukat.

You wouldn't listen. Because you know what I'm going to say... I forgive you.
- nem hallgatsz meg, de csak mert tudod, mit fogok mondani... megbocsátok.

The woman who looked at the stars and dreamed of travelling. Now you can travel forever. You're not falling, you're flying!
- a nő, aki a csillagokra nézett, és utazásról álmodott. most már örökké utazhatsz. nem zuhansz, hanem repülsz!

It's what's always in the dark.
- ez van mindig ott a sötétben.

Born in battle, full of blood and anger and revenge. Remind you of someone? That's me when we first met, and you made me better. Now you can do the same for him.
- csatában született, tele vérrel és dühvel és bosszúval. emlékeztet valakire? ez voltam én, mikor először találkoztunk, de te megváltoztattál. most megteheted ezt vele is.

- But he's not you.
- He needs you, that's very me.

- de ő nem te vagy.
- szüksége van rád, ebben hasonlítunk.

But for one moment... one shining moment... she was the most important woman in the whole wide universe.
- de egy pillanatig, egy ragyogó pillanatig... ő volt a legfontosabb nő az egész univerzumban.

When it gets dark, and the stars come out, I'll look up on her behalf. I'll look up at the sky, and think of you.
- ha besötétedik, és feljönnek a csillagok, felnézek majd az égre, helyette is, és rád gondolok majd."

The universe will sing you to your sleep. This song is ending. But the story never ends.
- az univerzum énekel, míg el nem alszol. ennek a dalnak most vége. de a történetnek sosincs.

But me... I could do so much more! So much more! But this is what I get, my reward. And it's not fair!
- de én... annyi mindent tehetnék még! annyira sok mindent! de ezt kapom cserébe, ez a jutalmam. És ez nem igazságos!

[/blockquote][/blockquote]
chasingFAIRYTALES
Posted: Sep 6 2010, 03:19 PM

slutty little yoda

[blockquote][blockquote]

When disaster comes, he's there. He brings a storm in his wake and he has one constant companion: death.
- ha katasztrófa érkezik, ő mindig ott vam. éber óráiban ő hozza a vihart, és van egy állandó kísérője: a halál.

You never take time to imagine the impossible: that maybe you survive.
- de sosem álltok meg, hogy elképzeljétek a lehetetlent: hogy lehet, hogy túlélitek.

Am I just supposed to sit here for the rest of my life waiting for you?! Because I will!
- azt várod, hogy csak üljek itt, életem hátralévő részében, és várjak rád? mert megteszem!

They hate their own existence...and that makes them more deadly than ever
- utálják a puszta létezésüket is. és ettől még halálosabbak lettek, mint voltak.

...who am I to argue with history!?
- ki vagyok én, hogy ellenkezzek a történelemmel?

Time travel is like visiting Paris. You can't just read the guidebook, you've got to throw yourself in. Eat the food, use the wrong verbs, get charged double and end up kissing complete strangers. Or is that just me?
- az idő utazás, olyan, mint mikor Párizsba utazol. nem elég, ha elolvasod az úti könyvet, be kell dobnod magad. próbáld ki a kaját, használd a nem megfelelő igéket, fizess kétszer annyit, mint kellene és végül juss el odáig, hogy vadidegenekkel csókolózol. vagy ezt csak én szoktam?

Why don't you just die?
- mi lenne, ha csak úgy meghalnál?

Perhaps a man only enjoys trouble when there's nothing else left.
- talán egy férfi csak akkor élvezi a kalandot, ha már semmi más nem marad számára.

Everything has its time and everything dies.
- mindennek elérkezik az ideje, és minden meghal.

Have a good life. Do that for me. Have a fantastic life.
- legyen jó életed. tedd meg értem. legyen fantasztikus életed.

All that is. All that was. All that ever could be.
- minden ami van. minden, ami volt. minden, ami valaha lehetne.

If you come with me... nothing will ever be the same again.
- ha velem jössz... soha semmi nem lesz ugyanaz.

There are better things to do today. Dying can wait.
- ma jobb dolgom is akad. a halál várhat.
chasingFAIRYTALES
Posted: Sep 25 2010, 03:46 PM

slutty little yoda

[blockquote][blockquote]
You can spend the rest of your life with me. But I can't spend the rest of mine with you. /The Doctor
- te velem töltheted az életed hátralévő részét. De én nem tölthetem az enyém hátralévő részét veled.

The man who keeps running, never looking back, because he dares not, out of shame. /Davros
- a férfi, aki egyfolytában fut, sosem néz hátra, mert nem mer, a szégyentől.

They will never forget her, while she can never remember. /The Doctor
- ők sosem felejtik majd el, míg ő sosem fog emlékezni.

The stars are going out. /Rose
- kihunynak a csillagok.

There comes a time, when every lonely little boy must learn how to dance. /Madame Pompadour
- eljön majd az ideje, mikor minden magányos kisfiúnak meg kell tanulnia táncolni.

Run and hide, because the monsters are coming. /The Doctor
- fuss és bújj el, mert jönnek a szörnyek.

I think sometimes you need somebody to stop you. /Donna
- azt hiszem, néha kell neked valaki, aki megállít.

The thrill is always in the chase, never the capture. /Agatha Christie
- az izgalom mindig az üldözésben rejlik, nem az elfogásban.

Some would be inspired. Some would run away. And some would go mad. /The Doctor
- egyeseket inspirál. egyesek elfutnak előle. és néhányan beleőrülnek.

When you come to write my official biography, please don't say I travelled with her mother. /The Doctor
- ha egyszer megírják a hivatalos életrajzomat, ne említsék, hogy az anyjával utaztam.

We must not look at goblin men. /DeeDee
- sosem szabad a mumusra néznünk.

That's so human. Where angels fear to tread... /The Doctor
- ez annyira emberi. ahová még az angyalok sem merészkednek le...

When he's stressed, he likes to insult species. /Rose
- mikor ideges, szeret más fajokat sértegetni.

You are so desperate to stay alive - why don't you live a little? /The Doctor
- annyira kétségbeesetten próbál életben maradni. mi lenne, ha élne is egy kicsit?

You can go back and see days that are dead and gone, a hundred thousand sunsets ago. No wonder you never stay still. /Rose
- visszamehetsz, láthatod azokat a napokat, amik már eltűntek és meghaltak, száz meg száz naplementével ezelőtt. nem csoda, hogy sosem maradsz egy helyben.

So he's vanished into thin air. Why is it always the great looking ones who do that? /Rose
- szóval, egyszerűen köddé vált. miért mindig a legjobb pasik csinálják ezt?

chasingFAIRYTALES
Posted: Sep 17 2011, 12:35 AM

slutty little yoda

[blockquote][blockquote]Good men don't need rules. And today is not the good day to find out why I have so many. (11)
- a jó embereknek nincs szükségük szabályokra. a mai nap nem alkalmas, hogy rájöjj, nekem miért is van belőlük olyan sok.

Didn't anyone ever tell you? There's one thing you never put in a trap — if you're smart, if you value your continued existence, if you have any plans about seeing tomorrow — there's one thing you never — ever, put in a trap. … Me. (11)
- hát senki sem szólt neked? egy dolog van, amit soha nem próbálsz csapdába ejteni - ha okos vagy, ha szeretsz pusztán létezni, ha tervezed, hogy látod még a holnapot, akkor soha de soha nem próbálsz csapdába ejteni egy dolgot. engem.

You. Me. Handcuffs. Must it always end this way? (River)
- te. én. bilincsek. miért mindig ez a vége?

- That's a fairy tale.
- Aren't we all?
(11/River)
- az csak tündérmese.
- hát nem azok vagyunk mind?

I'm making perfect sense, you're just not clever enough to keep up. (11)
- értelme van annak, amit beszélek, csak nem vagy elég okos, hogy követni tudd.

The way I see it, every life is a pile of good things and bad things. The good things don’t always soften the bad things, but vice versa the bad things don’t always spoil the good things and make them unimportant. (11)
- úgy látom, hogy minden élet egy kupac jó és rossz dologból áll. a jó dolgoktól nem lesz könnyebb a rossz, és fordítva: a rossz dolgok sem mindig rontják el a jó dolgokat, vagy teszik azokat kevésbé fontossá.

Do the smart thing: Let somebody else try first. (11)
- legyél okos: hagyd, hogy valaki más próbálja meg először.

The universe is big, it's vast and complicated, and ridiculous. And sometimes, very rarely, impossible things just happen and we call them miracles. (11)
- az univerzum nagy, kiszámíthatatlan és komplikált, és nevetséges. és néha, nagyon ritkán lehetetlen dolgok történnek - ezeket nevezzük csodáknak.[/blockquote][/blockquote]
InvisionFree - Free Forum Hosting
Join the millions that use us for their forum communities. Create your own forum today.
Learn More · Sign-up for Free

Topic Options hozzászólás új topik szavazás

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.3150 seconds | Archive