slutty little yoda
Group: főszereplő - admin
Member No.: 1

|
[blockquote][blockquote]Tudom, hogy a legtöbb szám feldolgozás, és nem eredeti Cascada, de bevallom, lusta voltam utánanézni, melyik kié...
EVERYTIME WE TOUCH
I still hear your voice, when you sleep next to me. (még hallom a hangod, mikor már mellettem alszol) I still feel your touch in my dreams. (még érzem az érintésed az álmaimban) Forgive me my weakness, but I don't know why (bocsásd meg a gyengeségem, nem tudom miért) Without you it's hard to survive. (nélküled nehéz túlélnem)
'Cause everytime we touch, I get this feeling. (mert valahányszor megérintesz, eltölt ez az érzés) And everytime we kiss I swear I could fly. (és valahányszor csókolsz, esküszöm, repülni tudnék) Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. (érzed a szívem milyen hevesen dobog? bárcsak kitartana) Need you by my side. (kell, hogy mellettem légy)
'Cause everytime we touch, I feel the static. (mert valahányszor megérintesz, eltölt ez az elektromosság) And everytime we kiss, I reach for the sky. (ás valahányszor csókolsz, az égig nyújtózom) Can't you hear my heart beat so... (nem érzed, a szívem úgy ver) I can't let you go. (nem tudlak elengedni) Want you in my life. (akarom, hogy az életemben legyél)
Your arms are my castle, your heart is my sky. (a karjaid az én mentsváram, a szíved az ég) They wipe away tears that I cry. (letörlik a könnyeket, amiket hullajtok) The good and the bad times, we've been through them all (jó és rossz időn is túl vagyunk már) You make me rise when I fall. (te emelsz fel, ha zuhanni kezdek)
----------------------
MIRACLE
Boy meets girl (fiú, lány találkozik) You were my dream,my world (te voltál az álmom, a világom) But i was blind (de vak voltam) You cheated on me from behind (megcsaltál a hátam mögött) So on my own (így egymagamban) I feel so all alone (annyira egyedül vagyok) Though I know it's true (de tudom mégis, hogy igaz) I'm still in love with you (még mindig szeretlek)
Give me a chance to see (adj esélyt, hogy meglásd) That you are made for me (nekem teremtettek) I need a miracle (csodára van szükségem)
-------------------------
CAN'T STOP THE RAIN
How, how am I supposed to feel (hogyan, hogyan kellene éreznem magam) When everything surrounding me (mikor körülöttem minden) Is nothing but a fake disguise (nem több hamis álcánál) I don't know, (nem tudom) I don't know where I belong (nem tudom, hova tartozom) It's time for me to carry on (ideje, hogy tovább lépjek) I'll say goodbye (búcsúzom)
I can't stop the rain from fallin' (nem tudom megállítani az esőt) I'm drownin in these tears I cry (belefulladok a könnyeimbe) Since you left without a warning (mióta egy szó nélkül elhagytál) I face the dawn with sleepless eyes (álmatlan szemekkel nézek szembe a hajnallal) No I can't go on (nem, nem bírom tovább) When clouds are pushin' down on me (mikor felhők gyűrnek maguk alá) I can't stop, I can't stop the rain (nem tudom, nem állíthatom meg az esőt) From fallin (hogy lehulljon)
-----------------------
BECAUSE THE NIGHT
Take me now, baby, here as I am (vigyél el, kedves, így, ahogy vagyok) Hold me close, try to understand (húzz közel magadhoz, próbáld megérteni)
Come on now, try to understand (gyere, próbáld megérteni) The way I feel when I'm in your hands (ahogy érzek, ha a kezeid között lehetek) Take my hand, come under cover (fogd meg a kezem, fedd fel magad) They can't hurt you now, can't hurt you now, can't hurt you now. (ők nem bánthatnak most téged, nem bánthatnak, nem bánthatnak)
Because the night belongs to lovers (mert az éjszaka a szerelmeseké)
Love is an angel, disguised as lust (a szerelem egy angyal, vágyként álcázva) Here in our bed 'til the morning comes (itt az ágyunkban, míg a reggel ide nem ér)
----------------------
WHAT HURTS THE MOST
I would trade, give away all the words that I saved in my heart that I left unspoken (elcserélnék, minden szót, amit a szívemben őriztem meg, kimondatlanul) [/blockquote][/blockquote]
|