InvisionFree gives you all the tools to create a successful discussion community. | Welcome to --- Blurred Colors ~. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
Csatlakozzatok hozzánk az új Blurred Colors-ön!
Kedves felhasználóink! A Blurred Colors elköltözött egy másik, jobb tárhelyre. Új versenyek, új oldal, új külső. És nem, nem kell elölről kezdenetek, csak regisztrációkor egy PM-ben írjátok meg, hogy melyik csoportban voltatok itt.
| |
(f) DAMAGES
| chasingFAIRYTALES |
|
slutty little yoda
Group: főszereplő - admin
Member No.: 1

|
[blockquote][blockquote]
There are some men you meet who are the wrong thing for you. Things start to happen and you can't help yourself. (vannak férfiak, akikkel ha találkozol, az nem tesz jót neked. elkezdenek dolgok történni és képtelen vagy megállítani magad.)
When it comes to reading people, she lives and dies by instinct. The woman has the sharpest bullshit meter I've ever seen. It's do or die. If you're phony with her for one second, she'll skewer you. (ha arra kerül a sor, hogy olvasson az emberekben, az ösztöneire hagyatkozik. ennek a nőnek van a legélesebb szarság métere, amit valaha láttam. igazat mondasz, vagy meghalsz. ha szórakozol vele, csak egy másodpercig is, ki fog csinálni)
Isn't life great... sometimes? I mean you, you and I, we meet as total strangers, and the next thing you know we're, we're partners, making something absolutely beautiful. Our fates are intertwined. Isn't that remarkable? (hát nem... nagyszerű az élet? úgy értem, te, te és én, találkozunk, abszolút idegenként, és a következő, amit tudsz, hogy partnerek vagyunk, és valami gyönyörűt alkotunk? a sorsunk összefonódott. hát nem figyelemre méltó?)
Does anyone ever just want to reach over there and pinch your cheeks 'cause you're so adorable? You should go outside and get some sun. You look like crap. (nem akarja soha senki megcsipkedni az arcodat, mivel olyan imádnivaló vagy? komolyan, menj már ki a napra néha! szarul nézel ki...)
Would you characterize yourself as an asshole?! (és maga seggfejként karakterizálná magát?)
You know, you are not mad that I lied. You are just pissed that I got caught and made you look bad. (nem azért haragszol, mert hazudtam. azért akadtál ki, mert lebuktam vele, és ez kényelmetlenül érint.)
You feel guilty, you unburden yourself, what happens? You feel better, but the people you're coming clean to? (bűntudatod van, bevallod a másiknak, és mi történik? te talán jobban érzed magad, de az, akinek vallottál?)
Let's be honest -- men are sensitive. They don't like to be dragged anywhere. We may not like it, but we know how to play second fiddle. We're bred for it. Men can't do it. At least, not the ones worth sharing a bed with. (legyünk őszinték, a férfiak érzékenyek. nem szeretk, ha elrángatják őket bárhova. mi nők talán nem szeretjük, de tudjuk, hogyan legyünk másodhegedűsök. erre születtünk. a férfiak nem képesek rá. legalábbis, azok nem, akikkel érdemes megosztani az ágyunkat.)
[/blockquote][/blockquote]
|
|
|
| hidden ace |
|
[ JUST ONE TYPE ]
Group: visszatérő szereplő
Member No.: 11

|
hahhh, ezek az idézetek eszméletlen jók. <33 majd szólok, hogy hol használom :]
|
|
|
| chasingFAIRYTALES |
|
slutty little yoda
Group: főszereplő - admin
Member No.: 1

|
| QUOTE (hidden ace @ Jan 13 2011, 03:07 PM) | | hahhh, ezek az idézetek eszméletlen jók. <33 majd szólok, hogy hol használom :] |
júj, köszi a kommentet *.* nem kell ám szólni minden egyes használásnál, elég, ha tudom, h hasznos volt
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
| |