Tavas septītās grafikas debesis. Tavas labākās. Vienīgās. Māksliniekiem, mākslas baudītājiem – gardēžiem, fotogrāfiem un visiem, kam vienkārši patīk atrasties mazliet virs zemes.
Group: Mācekļi
Member No.: 113
Es neierosinu mainīšanai ,un varbūt kļūšu mazliet agresīva,bet man ir tiešām vienalga cik reizes tika mainīts datums,es vienkārši domāju par tiem ,kuri ir iegādājušies biļetes un paši tur piedalīsies. Nedomāju ,ka tāds būs tikai viens cilvēks. Es tiešām ļoti, ĻOTI gribēju tikt ,jo 7gd man nozīmē diezgan daudz,bet Dziesmu un Deju svētkiem veltītais laiks ir datums ,kuru diemžēl nevar izmainīt. Novēlu labi izklaidēties!
Group: Praktikanti
Member No.: 94
es pilniiigi piekriitu Narcisei, jo ir diezgan mulkiigi ielikt miitingu pasaakumaa kuraa piedalaas 1/3 LV un kuru apmeklee 1/3 lv un paareejie visticamaak skataas majaas!!! datumu saskanosana arbiedriem buutu diezgan demokraatiski nevis tikai ar vadiibu
Group: Praktikanti
Member No.: 94
cik es esmu redzeejusi miitigi tiek saskanoti ar biedriem un veido tajaa datumaa kuraa visvairaak biedru tiek. Taa vsp parasti saskano visus pasaakumus, beztam soreiz nav vnk attaisnojums- es netieku jo negribu vai nelauj mamma bet nacionaals vispareejas Latvijas pasaakums, kuram taa vnk nevar pateikt ne! Lai gan svadabiigi bija miitinga datumu ielikt saja, jo bija jaareekinaas ka ir dziesmu sveetki un daudzi tur piedaliisies vai ies skatiities...